VENDÉGHÁZ

A 2023-ban befejezett felújítás eredményeként három külön bejáratú, de egymásba is nyitható apartman áll vendégeink rendelkezésére, így akár egy 14 fős társaság is felejthetetlen napokat tölthet itt. A hat fős Ház nevű lakrész a Hosszú utca felől, a hat fős Pajta és a két fős Kuckó lakrészek pedig az oldalsó mellékutcából közelíthetőek meg külön-külön gépkocsi beállási lehetőséggel és kiülős teraszokkal.
EGÉSZ
HÁZ
TŰZRAKÓHELY
BOGRÁCSOZÁS
INGYENES
WIFI
LEVENDULÁS
PIPERECIKKEK
PÁRNA
MENÜ
SZÉP KÁRTYA
ELFOGADÁS
A Házban két franciaágyas hálószoba mindkettő külön fürdőszobával és egy két személyre pótágyazható nappali, valamint egy teljesen felszerelt, gépesített konyha-ebédlő található. Közvetlenül a bejáratnál a hársfa árnyékában húzódik meg az ide tartozó terasz.
A Pajta különlegessége az eredeti, 6 méter belmagasságú nappali, ahol a konyhapult, étkezőasztal is található, de egy téli estéken meghitt hangulatot és meleget árasztó kandalló és két kanapé is helyet kapott, amiből az egyik két főre ágyazható. Az emeleti két franciaágyas hálószobából szép kilátás nyílik a közeli dombokra.
Az egy hálószobás romantikus, külön konyhával, fürdőszobával ellátott Kuckó nevű apartmanunk igazi elbújást biztosít pároknak, de akár a Pajtával is egybenyitható, hogy egy nagyobb család vagy baráti társaság is elférjen.
A szépen karbantartott bokros, fás kertben hintaágy, függőágy és nyugágyak, illetve szalonnasütő, bográcsozó és grillezési lehetőség is van.
Copyright © 2024 Erdős Vendégház | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató