VENDÉGHÁZ

A 2023-ban befejezett felújítás eredményeként három külön bejáratú, de egymásba nyitható apartman áll vendégeink rendelkezésére. A Ház nevű lakrész a Hosszú utca felől, a Pajta és az Istálló nevet viselő lakrészek pedig az oldalsó mellékutcából közelíthetőek meg külön-külön gépkocsi beállási lehetőséggel és kiülős teraszokkal.
EGÉSZ
HÁZ
TŰZRAKÓHELY
BOGRÁCSOZÁS
INGYENES
WIFI
LEVENDULÁS
PIPERECIKKEK
PÁRNA
MENÜ
SZÉP KÁRTYA
ELFOGADÁS
A Házban két franciaágyas hálószoba mindkettő külön fürdőszobával és egy két személyre pótágyazható nappali, valamint egy teljesen felszerelt, gépesített konyha-ebédlő található. Közvetlenül a bejáratnál a hársfa árnyékában húzódik meg az ide tartozó terasz.
A Pajta különlegessége az eredeti, 6 méter belmagasságú nappali, ahol a konyhapult, étkezőasztal is található, de egy téli estéken meghitt hangulatot és meleget árasztó kandalló és két kanapé is helyet kapott, amiből az egyik 2 főre felágyazható. Az emeleti két franciaágyas hálószobából szép kilátás nyílik a közeli dombokra.
Az egy hálószobás romantikus, külön konyhával, fürdőszobával ellátott Istálló nevű apartmanunk igazi elbújást biztosít pároknak, de akár a Pajtával is egybenyitható, hogy egy nagyobb család vagy baráti társaság is elférjen.
A kertben hintaágy, függőágy és nyugágyak, illetve szalonnasütő, bográcsozó és grillezési lehetőség is van.
Copyright © 2024 Erdős Vendégház | Impresszum | Adatkezelési tájékoztató